fredag den 7. marts 2008

For fanden Carletti!

Sidder på Fanø og skriver haiku om dagens fotos. Fantastisk. Mæsker mig med P-tærter. Guf. "Sjovt og syndigt" står der bag på posen. Ok. Eller nå... MEN HVAD ER NU DET? Har Carletti haft erhvervspraktikanter i kommunikationsafdelingen? Eller var tekstforfatteren i sit løjerligste ALT for damerne-hjørne?

Jeg citerer:
"Sjovt og syndigt. Du har lige gjort køkkenet, stuen og badeværelset rent. Ja, det har du faktisk ikke. Men det er jo heller ikke mere end en måned siden, du gjorde det sidst. Derfor fortjener du noget sjovt - og lidt syndigt. Vi foreslår, at du nyder smagen af en klassisk P-tærte med fransk nougat og peanuts. Og hvis du spiser 5, skal vi nok lade være med at sladre."

Hvad SKER der? (Ejer Carletti Ajax? Er Carletti min nye bedste veninde? Eller er jeg bare stadig harm over Nyboligs plakat her i Sønderho, hvor den lokale mægler søger huse til salg og derfor opfordrer husejere til at ringe for at få et "uforbindende" tilbud? Et HVAD for et? Et tilbud uden forbinding? Et tilbud, der tidligere haltede efter at være vredet om, men som ikke længere er hverken hævet eller ømt? Et helt raskt tilbud? Grimme, grimme ord! Uforbindende.)

~Karina

Ingen kommentarer: